Irene tekent dieren

Je huisdier betekent veel voor je en je droomt van een getekend portret van hem of haar aan de muur. Ik ga graag voor je aan de slag!

Ieder dier heeft een persoonlijkheid. Dat geldt voor honden, katten, paarden, varkens, vogels enzovoort. In mijn dierenportretten verbeeld ik niet alleen het uiterlijk van een dier, maar probeer ook zijn of haar karakter te treffen.
Lees verder als je zoekt naar een mooie manier om je huisdier (of het dier van iemand anders als cadeau) te laten vereeuwigen op een unieke manier.

TIP

Volg mijn
dierenportretten
op Instagram via
#irenetekentdieren

 

Binkie

Uitvoering: premium

Eigenaar Monique:
We zijn unaniem: we vinden het portret heel goed getroffen en een herkenbare houding voor ons. Top gedaan. We zijn er blij mee!

Lucky

Uitvoering: standaard

Eigenaar N:
Geweldig! Mooi gemaakt. Lucky is er zelf ook tevreden over. ??

Louie

Uitvoering: standaard

Eigenaar Bernard:
Mooi zeg, haar eerste staatsieportret. ??
Op foto’s ziet ze er vaak uit als een bruine vlek maar in deze tekening zijn de kleurnuances mooi te zien. Goed getroffen!

Hoe werkt het?

1

→  Download het bestelformulier
→ 
Vul het formulier volledig in
→  Mail het naar info@irenegoede.nl

2

Na betaling mail je mij de volgende gegevens:

→  Tien foto’s van jouw dier waar het duidelijk op staat en van verschillende kanten te zien is.
→  Een filmpje met typerend gedrag van je dier

3

Met het beeldmateriaal ga ik aan het werk en maak een of meer tekeningen in alle vrijheid. Het is niet mogelijk om vooraf voorkeur voor stijl of houding aan te geven. Het resultaat is een complete verrassing! Zodra één (of meer) tekeningen af zijn, mail ik je daarvan een voorbeeldje.

4

→  Je krijgt het portret per aangetekende post thuisgestuurd.
→  Als extra ontvang je een digitaal bestandje van het kunstwerk op lage resolutie dat je eventueel kunt posten op sociale media.

 

Gefeliciteerd en met je aankoop, heel veel plezier ermee!

Wat kost het?

1

Premium

• Dierenportret in kleur
• De uitvoering is naar inzicht van Irene

formaat
• effectieve maat kunstwerk: ca 15 x 20 cm

inclusief
• luxe passe-partout op maat (buitenmaat 24 x 30 cm)
• digitaal bestand van het portret op lage resolutie

€ 500,- *
 

2

Standaard

• Dierenportret op (wit) papier
• Zonder achtergrond
• Uitvoering is naar inzicht van Irene

papierformaat
• ca. 15 x 20 cm


inclusief
• digitaal bestand van het portret op lage resolutie

€ 250,- *

 

* inclusief: 9% BTW | exclusief: lijst en verzendkosten (verzendkosten bedragen € 15,-)

 

Voorwaarden

  1. De keuze voor de uitvoering (formaat, materiaal en uitwerking) van de tekening is geheel aan Irene Goede.
  2. Plaatsen van de tekening op sociale media: prima, leuk! Graag met naamsvermelding en verwijzing naar de website en/of Instagram-account van Irene.
  3. Na de aankoop wordt de fysieke tekening jouw eigendom. Het auteursrecht van de tekening blijft echter berusten bij Irene Goede.
    Mocht je de tekening willen gebruiken voor drukwerk of commerciële toepassingen, dan worden aanvullende financiële afspraken gemaakt. Neem daarvoor even contact op met Irene.
  4. Betaling dient vooraf gedaan te worden na ontvangst van de factuur.

 

JA! Ik wil een portret laten maken van mijn dier

 

 

 

 

Het verhaal van Fenna

In 2016 was ik op zoek naar een hond. Geen pup maar één uit het asiel. Er zijn te veel honden op de wereld die het slecht hebben en ik vond het belangrijk om een hond zonder huis een tweede kans te geven. En zo kwam eind oktober 2016 Fenna in mijn leven. Een hond uit een van Spanjes grootste dierenopvangcentra: Scooby Medina. Ze was als straathond opgehaald uit een klein Spaans dorpje met haar twee pasgeboren pups. De medewerkers van Scooby verzorgden haar liefdevol en noemden haar Elena. Nadat ze was opgeknapt en gesteriliseerd vertrok ze in een busje vol met honden naar Nederland op weg naar een nieuw leven.

Na een week bij Dierenopvang Koningen werd zij aan mij voorgesteld. Ik maakte kennis met een mager, bescheiden, middenmaat hondje. We hadden een klik en ik nam haar mee naar huis.

Al snel bleek dat ze niet in orde was. Na maanden tobben waarin ze steeds zieker werd, openbaarde zich een grote ontsteking tussen de organen. In mei 2017 volgde een operatie waarbij de oorzaak van alle ellende – een minuscuul grasaartje – werd verwijderd. Daarna knapte ze wonderbaarlijk snel op.

Het was een grote stap om een hond in huis te nemen. Fenna heeft mijn leven behoorlijk veranderd: ze bracht gezelligheid in huis en we ontwikkelden een sterke band. Met een hond heb je veel aanspraak op straat waardoor je de buurt goed leert kennen. Ook naar mijn atelier gaat Fenna mee. Soms fungeert ze als tekenmodel. Ze heeft mijn leven verrijkt en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om haar in huis te nemen.